top of page
jessica-thys.png

Jessica Thys

hersenspinsel.png

Opleiding

- Vrije Universiteit Brussel: Master klinische psychologie

- Katholieke Universiteit Leuven: Master communicatiewetenschappen

- HRD-Academy: stress- en burn-outcoaching

- CVO Limlo: pedagogisch bekwaamheidsbewijs

Lidmaatschap

- lid van VVKP

- visumnummer: 316811

- erkenningsnummer psychologencommissie: 802123495

Voor wie?

Elke volwassene die om een of andere reden vastloopt in zijn of haar leven of wat extra ondersteuning kan gebruiken. Dit kan bijvoorbeeld gaan om stress- en burn-outklachten, een laag zelfbeeld, perfectionisme, onzekerheid, geen nee kunnen zeggen, …

Heb je vragen over je carrière? Weet je niet (meer) welke richting je uit wil? Ben je ontevreden over je job maar zie je geen alternatief? Heb je geen idee wat je mogelijkheden zijn? 

Dan kan je bij mij ook terecht voor loopbaanbegeleiding, betaalbaar met loopbaancheques. 

Ik werkte namelijk jarenlang als career counselor voor een partner van VDAB en deed zo een pak kennis op over de Vlaamse arbeidsmarkt en de zoektocht naar een gepaste job. Die kennis deel ik graag met jou. 

Meer informatie over loopbaancheques vind je op www.vdab.be/loopbaancheques

loopbaancheque_logo.jpg

Werkwijze

Ik geloof in empowerment. Je bent vaak zelf in staat te bereiken wat je wil, met de juiste steun en een klein beetje hulp. Dat is wat ik voor jou wil betekenen. Niets geeft mij meer energie dan zien dat iemand dankzij mijn hulp sterker in zijn/haar schoenen staat. 

Ik vind het belangrijk dat je bij onze gesprekken een goed en veilig gevoel hebt. Alleen dan kunnen we succesvol samen aan de slag gaan. We starten daarom met een kennismakingsgesprek. Je bepaalt zelf of je daarna wekelijks, tweewekelijks of volgens een andere frequentie wil komen. Online gesprekken zijn ook mogelijk.

Beschikbaarheid en tarieven

Dinsdag namiddag 
Vrijdag voormiddag - namiddag 

Betaalwijze Mobile Pay & cash 

Tarief 
intake gesprek €80

sessie € 65 (50 minuten) 

Loopbaancheques mogelijk voor loopbaanbegeleiding

Eerste lijn Psychologische zorg. Door tussenkomst van het RIZIV zal het aandeel van de patiënt in de prijs 11 euro per individuele sessie bedragen.

Meer weten? 

> neem contact met ons op

bottom of page